Polymeerwassen

Een schone omgeving begint met een schone vloer. Met onze verschillende polymeerwassen houdt u uw vloer in topconditie en verhoogd u de bestendigheid tegen UV-licht en krassen. Onze polymeerwassen zijn zeer geschikt voor de bescherming van zwaarbelaste vloeren en hebben een zeer duurzame hechting evenals een beperkte droogtijd. Wilt u meer informatie over polymeerwassen of over de werking hiervan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Polymeerwassen voor verschillende vloeren

Polymeerwassen zijn uitermate geschikt voor de reiniging van vloeren met veel verkeer en intensief gebruik. Denk hierbij aan bijvoorbeeld werkplaatsen, sportzalen, scholen en ziekenhuizen. Met polymeerwas blijft uw vloer er uitzien als nieuw en verhoogt u gelijk de duurzaamheid en levensduur van uw vloer.

Welk vloer u ook moet reinigen, bij Cleanil bent u aan het juiste adres voor polymeerwassen.

Bestel uw polymeerwassen bij Cleanil

Uw polymeerwassen bestelt u gemakkelijk en snel bij Cleanil. Heeft u vragen en/of opmerkingen over de polymeerwassen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 0485-372201 of stuur een e-mail naar info@cleanil.nl. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Cleanil, dé specialist in polymeerwassen.