Borstelwerk

Cleanil voor al uw benodigde Borstelwerk.
Met ons assortiment van hoog kwalitatieve borstelproducten is geen schoonmaakklus te moeilijk. Cleanil heeft voor elke toepassing het juiste product om uw schoonmaakwerk zo efficiënt en met de bsete resultaten uit te voeren. Voor onze gewaardeerde klantenkring van bedrijven en instellingen kunnen wij gericht advies geven welke producten het meest geschikt zijn voor hun specifieke toepassingen. Cleanil is zeer bekend met het feit dat elke markt gespecificeerde behoeften en toepassingen heeft. Wij kunnen daarom een totaal pakket aanbieden van schoonmaakmiddelen op elk gebied. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord.

Compleet assortiment Borstelwerk.

Ons assortiment varieert van vele soorten vegers, stelen, handvegers, bezems, borstels, telescoopstelen, vloertrekkers, schrobbers en voor elke toepassing is er wel een passend product bij ons verkrijgbaar wat aansluit bij onze klantenkring van bedrijven en instellingen. Onze inkopers houden continue de marktontwikkelingen in de gaten om ons assortiment altijd up to date te houden met de laatste ontwikkelingen. Wij leveren hoogwaardige kwaliteitsproducten en gecertificeerde producten van de welbekende merken Vikan en Wecoline. Graag adviseren wij u persoonlijk over welke producten het beste passend zijn voor uw toepassing. Bij Cleanil Schoonmaakproducten vinden wij het de hoogste prioriteit dat onze klanten worden voorzien van het juiste advies en de beste service. Of het nu gaat om vuilafname, oppervlakte afwerking, gedetailleerde werkzaamheden of vloerreiniging, wij kunnen voorzien in elke toepassing. Aarzelt u niet om contact op te nemen met onze verkoopadviseurs voor een gericht advies.

Borstelwerk verkrijgbaar bij Cleanil.

Cleanil kan u specifiek voorzien van vegers, handvegers, bezems, borstels, stelen, telescoopstelen, vloertrekkers, schrobbers en elk door u gewenst product wat nodig is. Graag verwijzen wij u naar onze pagina over ons aanbod op het gebied van borstels en tevens naar het assortiment van producten van het merk Vikan en Wecoline. Cleanil is uw totaalleverancier op het gebied van al uw schoonmaakartikelen.