Speciale reinigingsmiddelen

De speciale reinigingsmiddelen van Cleanil zijn krachtige middelen die het perfecte resultaat geven. Ze zijn bedoeld om in een handomdraai zelfs het meest hardnekkige vuil weg te krijgen. U kunt onze speciale reinigingsmiddelen gebruiken voor zowel industriële reiniging als thuisgebruik.

Cleanil heeft alle speciale reinigingsmiddelen die u nodig heeft. Cleanil verkoopt een complete lijn van een eigen huismerk maar biedt ook speciale reinigingsmiddelen van bijvoorbeeld Karcher aan.

Verschillende speciale reinigingsmiddelen

Met ons diverse aanbod speciale reinigingsmiddelen zit er altijd iets tussen wat voor u van toepassing is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een onstopper op basis van micro organismen of een reinigingsmiddel voor machines welke hardnekkige kalk, roest of melksteen resten verwijdert. Of wat dacht u van een sterke sanitairreiniger die gemakkelijk kalkaanslag of zeepaanslag verwijderd? Wat uw keuze ook is, bij Cleanil bent u aan het juiste adres voor speciale reinigingsmiddelen.

Bestel uw speciale reinigingsmiddelen bij Cleanil

Uw speciale reinigingsmiddelen bestelt u gemakkelijk en snel bij Cleanil. Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze speciale reinigingsmiddelen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 0485-372201 of stuur een e-mail naar info@cleanil.nl. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Cleanil, dé specialist in speciale reinigingsmiddelen.