Industriële reinigers

Elke industrietak heeft zijn eigen eisen en voorschriften als het gaat om schoonmaken. De diversiteit aan reinigingsmiddelen en toepassingen in de industriële branche is daarom ook erg uitgebreid. Om die reden hebben wij ook een uitgebreide selectie aan verschillende industriële reinigers. Onze industriële reinigers zijn zo gemaakt dat zelfs de meest hardnekkige plekken geen kans hebben.

Verschillende industriële reinigers

Industriële reinigers zijn uitermate geschikt voor de reiniging van vloeren en opervlakken in de werkplaats of industrie. Onze producten verwijderen gemakkelijk en snel aanslag, vet, natte verf, olie, teer, bitumen en meer. Doordat onze industriële reinigers geen residu achterlaten, behouden alle tegels en vloeren hun natuurlijke kleur en wordt herbevuiling voorkomen.

Welk oppervlakte u ook moet reinigen, bij Cleanil bent u aan het juiste adres voor industriële reinigingsmiddelen.

Industriële reinigers van Cleanil

Industriële reinigers producten bestelt u gemakkelijk en snel bij Cleanil. Heeft u vragen en/of opmerkingen over de industriële reinigers of over de werking hiervan? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 0485-372201 of stuur een e-mail naar info@cleanil.nl. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Cleanil, dé specialist in industriële reinigingsmiddelen.