Rubbermaid afvalbakken

Bent u op zoek naar een rubbermaid afvalbak? Voor een goedkope rubbermaid afvalbak bent u bij Cleanil aan het juiste adres, wij beschikken over een breed assortiment rubbermaid afvalbakken, waardoor u altijd een geschikte afvalbak van Rubbermaid vindt.

Rubbermaid afvalbak kopen

Een Rubbermaid afvalbak kopen kunt u eenvoudig en snel bij Cleanil.nl doen. Het Amerikaanse merk staat als sinds 1962 bekend om haar robuuste en stijlvolle afvakbakken en is daarom een veel verkochte afvalbak. Een Rubbermaid afvalbak is voor vele toepassingen te gebruiken zoals kantoren, keukens, kantines en veel meer.

Rond uw bestelling vandaag nog af! Wij beschikken over eigen voorraden en bezorg- en afhaaldienst, waardoor wij snel kunnen leveren. Bij Cleanil bent u verzekerd van goede voorwaarden én deskundig advies. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.

Totaalleverancier in professionele Rubbermaid

Cleanil levert als één van de weinige partijen in Nederland het gehele assortiment Rubbermaid producten, waaronder afvalbakken, veiligheidsoplossingen, sanitaire producten, materiaaltransport en schoonmaakartikelen. Rubbermaid is sinds 1968 een innovatieve, oplossingsgerichte producent van schoonmaak- en onderhoudsartikelen.

Deze ervaring samen met de innovatieve houding is hetgeen wat Cleanil heeft doen besluiten om samen te werken met Rubbermaid. Schoonmaken is namelijk van essentieel belang en hoort bij elke onderneming hoog op de prioriteitenlijst te staan.

Over Cleanil Schoonmaakproducten

Cleanil staat sinds 2001 bekend als totaalleverancier van reinigingsproducten met een zeer breed én hoogwaardig kwaliteit assortiment. Bij Cleanil profiteert u van onze service, snelle bezorgen, voordelige prijzen en eigen showroom. Wij zijn een ervaren partner op het gebied van schoonmaakartikelen. Ondanks ons groot assortiment, kan het voorkomen dat uw gewenst artikel niet voorradig of beschikbaar is, in dat geval zoeken wij voor u een passend alternatief. Onze producten zijn naast per stuk, ook verkrijgbaar in grotere volumes.

Heeft u vragen over ons assortiment, het gebruik van onze producten of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op via mail of telefonisch via +31 (0)485 – 372201.