Vloerpads

Cleanil introduceert de nieuwe probleemoplosser voor de renovatie-markt van stenen vloeren:
Diamond Cleaning System (DCS) is een nieuwe manier voor het mechanisch behandelen en onderhouden van vloeren met behulp van microscopische diamanten.

Er zijn twee verschillende DCS-methoden:

Twister™ en Hybrid™ pads
Beide systemen zijn milieuvriendelijke reinigingsoplossingen. Twister™
Iedere dag een briljant reinigingsresultaat. Twister™ is een revolutionair reinigingssysteem, gebaseerd op schuurschijven die zijn voorzien van miljarden microscopische diamantjes die de vloer zonder chemicaliën mechanisch schoonmaken en polijsten. De Twister™ kan worden gebruikt op de meeste vloeren, zoals terrazzo, natuursteen, beton, vinyl, linoleum en epoxy. Twister™ is dé manier om uw saaie en versleten vloeren om te toveren in schone, glanzende en fraai gepolijste vloeren. Twister™ biedt zowel het schoonmaakbedrijf als de vloereigenaar unieke voordelen.

Hybrid™

Maakt uw oude vloer weer als nieuw. HTC introduceert de nieuwe probleemoplosser voor de renovatie-markt van stenen vloeren. Het systeem DCS Hybrid™ geeft beschadigde en ernstig versleten natuurstenen en terrazzo vloeren weer een nieuw leven. Eenvoudig en milieuvriendelijk in gebruik; met DCS Hybrid™ verwijdert u vlekken, krassen en sinaasappelhuid met een normale reinigingsmachine en water. Knap uw vloer op in plaats van deze te vervangen! Laat u eens vrijblijvend voorlichten en u zult versteld staan van de mogelijkheden!

VLOERPADS WECOLINE PADS BIJ AMERICO

Padstop voor Pro’s. De schoonste vloerpads voor professionals
Nieuw! Wecoline pads by Americo. Vloerpads die de professionele, milieubewuste facilitaire dienstverlener uit het hart zijn gegrepen. Ze zijn door Wecoline vervaardigd van honderd procent gerecycled materiaal. Wij hebben gekozen voor het hoogwaardige basismateriaal van wereldspeler Americo. Een garantie dat u schoonmaakt met de beste en schoonste vloerpads!

De Wecoline pads by Americo zijn niet alleen schoon, ze zijn ook nog eens efficiënt. Voor elk type vloerreiniging zijn er speciale Wecoline pads by Americo met de beste eigenschappen.
Als professionele schoonmaker kunt u uw opdrachtgever daarmee een glanzend resultaat beloven. Natuurlijk is daar kennis voor nodig. Kennis van materialen, reinigingsmethoden en vloerpads. Die kennis brengen wij uw schoonmakers bij met onze unieke e-learningmethode.

Wecoline produceert de vloerpads in Zwolle. Daardoor kunnen wij de hoogste kwaliteit waarborgen en vrijwel altijd razendsnel uit voorraad leveren. En goed om te weten: Wecoline levert een compleet pakket efficiënte schoonmaakmaterialen. Verken ons assortiment en kies als professional voor de schoonste vloerpads.