Afvalbak met touch bin

Een afvalbak met touch bin zijn zeer eenvoudig te bedienen. In tegenstelling tot de prullenbakken die handmatig geopend en gesloten moeten worden, gaan de touch-bins met één simpele druk op de deksel open. Dit zorgt voor net iets meer stijl en gemak.

De deksel van de touch-bin is eenvoudig te sluiten door de deksel weer dicht te doen. Omdat deze afvalemmers voorzien zijn van een deksel die zeer nauw sluit, wordt voorkomen dat de nare luchtjes uit de prullenbak ook te ruiken zijn in de ruimte waarin de prullenbak staat.

Touch bin afvalbak kopen

De Touch bin afvalbakken van Cleanil zijn niet alleen prettig in gebruik, maar ook prachtig om te zien. Wij bieden een breed scala aan afvalbakken met touch bin, waar u de keuze heeft in diverse uitvoeringen in design en inhoud.

Heeft u interesse in een afvalbak met touch bin? Neem dan gerust contact met ons op, uiteraard kunt u ook direct bestellen in onze webshop. Omdat wij eigen voorraden hanteren en een eigen bezorgservice hebben, kunnen wij snel leveren. Vragen? Neem gerust contact met ons op.