Luchtverfrissers

Luchtverfrissers voor elke ruimte en toepassing. Cleanil levert een compleet gamma uit van oa. Vendor, Euro Products, TC Technicals Concepts, Microburst, Hygiene Vision en Katrin etc. Uiteraard tegen de beste condities!

Cleanil is de schoonmaakgroothandel! Vele soorten luchtverfrissers, schoonmaakmiddelen, schoonmaakartikelen, reinigingsprodukten en schoonmaakmaterialen zijn uit voorraad leverbaar. Voor een totaalpakket schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen gaat u dus naar Cleanil.

Keuze in luchtverfrissers

Zoekt u luchtverfrissers met een prettige geur? Wilt u een prettige omgeving verzorgen die recht doet aan het professionele voorkomen van uw organisatie? Dan zoekt u het aanbod van luchtverfrissers van Cleanil. Want wij leveren alle soorten, merken en modellen. Niet alleen luchtverfrissers voor toiletten, maar ook voor andere situaties. Denk aan elektrische luchtverfrissers, geurblokjes, en spuitbussen. Uiteraard van bekende merken zoals: TC Microburst, Vendor, Hygiene Vision, Rubbermaid, Katrin

Professionele levering van luchtverfrissers

Wanneer u de zorg draagt voor het onderhouden van de bedrijfsvoorraad luchtverfrissers en andere schoonmaakproducten, heeft u natuurlijk het liefst van doen met een deskundige leverancier. Want dan weet u zeker dat u precies de juiste soort en hoeveelheid producten krijgt. Zonder moeite,op tijd, voordelig en volgens afspraak. De service van Cleanil laat zich zo goed omschrijven, dankzij onze rijke ervaring met het bedienen van uiteenlopende organisaties.

Soorten luchtverfrissers

Aan de hand van uw specifieke wensen en (bedrijfs)situatie zijn sommige luchtverfrissers meer geschikt dan andere. Neem daarom contact met ons op. Het team van Cleanil adviseert u namelijk graag over alle verschillende soorten luchtverfrissers. Zo krijgt u precies de producten die passen in uw budget en bovendien het handigst zijn in het dagelijks gebruik.