Probiotische reinigers

Probiotische reinigers bestaan uit biologische materialen en goede bacteriën. Probiotica zijn voor mens en dier nuttige en goede bacteriën die door een innovatieve technische ontwikkeling nu ook veilig gebruikt kunnen worden in reinigingsmiddelen. Probiotische reinigers verwijderen, net als de meeste schoonmaakmiddelen, effectief het zichtbare vuil. Na het verwijderen van het vuil gaan de goede bacteriën echter nog een stap verder en verminderen ze ook aanzienlijk de werking van schadelijke bacteriën. De probiotische reinigers maken dus veel grondiger schoon en zijn niet belastend voor de omgeving.

Doordat er goede bacteriën achterblijven na het schoonmaken blijft het effect aanhouden. Schoonmaken met probiotisch reinigers zorgt voor een langdurigere werking en verminderd het risico op nieuwe schadelijke bacteriën en schimmels.

Voordelen probiotische reinigers

Het gebruik van probiotische reinigers is helemaal veilig. Door het teamwork van goede bacteriën hoeft u niet bang te zijn voor schadelijke stoffen. Probiotische reinigers hebben een langdurige werking en verdrijven permanent hinderlijke stank en geuren. Daarnaast zorgt het gebruik van probiotische reinigers voor een een glanzend en streeploos resultaat en biedt het een langdurige, prettige parfumering.

Probiotische reinigers van Cleanil

Op zoek naar probiotische reinigers? Bestel deze gemakkelijk en snel online bij Cleanil. Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze probiotische reinigers of heeft u hulp nodig bij het gebruik hiervan? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 0485-372201 of stuur een e-mail naar info@cleanil.nl. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Cleanil, dé specialist in probiotische reinigers.