Cleanil voor al uw benodigde Schoonmaakmaterialen

Bij Cleanil bent u aan het juiste adres voor de levering en expertise op het gebied van schoonmaakproducten en toebehoren. Met ons breed assortiment kunnen wij zo efficiënt mogelijk onze klanten voorzien van de juiste producten, daarbij rekening houdend met de specifieke doelstelling van de klant.
De twee factoren om bij een schoonmaakklus tot een goed resultaat te komen zijn: een combinatie van goede reinigingsmiddelen met goede schoonmaakproducten.

Hoog kwalitatief materiaal maakt het werk aanzienlijk makkelijker en geeft daarnaast tevens een gevoel van voldoening in de uitvoering van de werkzaamheden zelf.
Onze schoonmaakproducten hebben hun kwaliteit bewezen in de loop der jaren, zijn veilig in gebruik en een minimale belasting voor het milieu.

Compleet assortiment Schoonmaakmaterialen

Ons assortiment is breed en veelzijdig, u heeft daarom een ruime keus in de keuze van het juiste product voor de juiste toepassing. Om schoonmaak efficiënt aan te pakken heeft u efficiënte reinigingsmiddelen en materialen nodig. Hierin staat voorop het gebruik en het gemak in de praktijk. Cleanil kan u voorzien van de volgende schoonmaakproducten: microvezelproducten, reinigingsdoeken, moppen, zwabbers, emmers, sponzen, dweilen, glasbewassing, en mop- en werkwagens.

Al deze genoemde producten en een gedetailleerde beschrijving ervan kunt u terugvinden op onze website.
Op locaties waar veel mensen zijn, zoals kantoor, openbare ruimtes, toiletten is er een aanzienlijke kans op besmetting aanwezig. Een besmetting kan al snel optreden. Één van de beste manieren om die besmetting te voorkomen, is grondige regelmatige reiniging. Wij zijn daarin uw betrouwbare leverancier met een breed assortiment om de schoonmaakwerkzaamheden optimaal uit te voeren.

Schoonmaakmaterialen verkrijgbaar bij Cleanil

Onze microvezelproducten en reinigingsdoeken zijn in vele kleuren en uitvoeringen beschikbaar en altijd op voorraad. Voor het reinigen van vloeren en grote oppervlaktes hebben wij een groot assortiment aan moppen en zwabbers en tevens de aanverwante artikelen, zoals mop- en werkwagens, die u daarbij nodig heeft. Emmers, sponzen en dweilen zijn ook leverbaar in diverse uitvoeringen. Voor de glasbewassing is er een ruime keuze aan raamwissers en complete indoor glasbewassingssystemen.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen voor deskundig advies. Voor product- en prijsinformatie, advies op maat, neemt u contact op met ons via 0485-372201, email: info@cleanil.nl of vul ons contactformulier in.