Het meest complete assortiment afvalbakken vindt u bij Cleanil

Afvalbakken zijn er in vele soorten en maten, welke elk hun specifieke toepassing kennen. Cleanil is de laatste 10 jaar uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers op het gebied van afvalbakken, pedaalemmers, buitenafvalbakken en gescheiden afvalbaksystemen. Wij leveren niet alleen de afvalbakken, maar voorzien u graag van een deskundig advies, wanneer u besluit om een afvalbak aan te schaffen.

Op het gebied van afvalbakken voor afvalscheiding heeft Cleanil de afgelopen jaren menig bedrijf bijgestaan om tot een goede implementatie binnen het bedrijfsproces te komen. De laatste jaren is het scheiden van afval steeds belangrijker geworden in ons dagelijks leven en zeker bedrijfsmatig heeft dit behoorlijke gevolgen. Het Europees parlement heeft dan ook bepaald dat vanaf 2015 het scheiden van diverse afvalstromen verplicht werd.

Door nu te starten binnen het bedrijfsproces met afvalscheiding, bent u klaar voor de toekomst! Welke gevolgen het scheiden van afvalstromen voor uw bedrijf heeft, willen wij u graag in een vrijblijvend gesprek toelichten.

Wij leveren alle mogelijke oplossingen voor goed beheersbare afvalverzamelingsystemen, waarbij het scheiden van afval aan de bron centraal staat!

Cleanil levert haar afvalbakken voornamelijk aan de zakelijke markt! Nergens vindt u een breder assortiment dan bij Cleanil, omdat wij altijd op zoek zijn naar de juiste afvalbak, welke bij uw situatie past en aan uw eisen en wensen voldoet. In ons assortiment vindt u de afvalbakken van de bekende vooraanstaande fabrikanten als Rubbermaid, Wesco, SimpleHuman, Eko, Brabantia, V-parts en Hailo.

Cleanil is één van de belangrijkste handelspartners van Rubbermaid Commercial Products in de Benelux; Wij leveren dan ook het complete assortiment hoogwaardige kwaliteitsproducten van Rubbermaid;

Indien u de volledige catalogus wenst te ontvangen, stuurt u ons dan een bericht of belt u ons voor een afspraak.