Clean ‘n Easy

Ga direct aan de slag met de Clean ‘n Easy reinigingsproducten van Cleanil. Doordat deze producten al geïmpregneerd zijn met interieurreiniger bespaart u hiermee kostbare tijd en verkleint u de kans op kruisbesmetting. Logistieke processen komen bij Clean ’n Easy reinigingsmiddelen niet meer aan de orde. Doordat de Clean ‘n Easy reinigingsmiddelen voor eenmalig gebruik zijn hoeft u deze niet meer te wassen. U kunt deze namelijk na gebruik gelijk weggooien.

De Clean ‘n Easy reinigingsdoeken komen in handige hersluitbare emmers. Wanneer uw emmer met Clean ‘n Easy doeken op is kunt u deze gemakkelijk navullen met de speciale Clean ‘n Easy navulling.

Clean ’n Easy direct gebruiken

De kant en klare doeken en vloermoppen van Clean ’n Easy worden geleverd in afsluitbare emmers. Deze kunt u zowel droog als vochtig gebruiken. Met de Clean ’n Easy producten kunt u direct aan de slag want alle producten zijn al geïmpregneerd met een reinigingsmiddel.

Ontdek hoe u uw omgeving eenvoudig schoonhoudt met de producten van Clean ’n Easy. Kant en klare doeken geven u de mogelijkheid om bijvoorbeeld bedden, nachtkastjes en sanitair snel en gemakkelijk schoon te maken. Clean ’n Easy is de ideale oplossing voor een tussentijdse schoonmaak. Bedoeld voor iedereen die toch snel en efficiënt wil schoonmaken.

Bestel uw Clean ’n Easy bij Cleanil

Uw Clean ’n Easy producten bestelt u gemakkelijk en snel bij Cleanil. Heeft u vragen en/of opmerkingen over de Clean ’n Easy producten? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 0485-372201 of stuur een e-mail naar info@cleanil.nl. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Cleanil, dé specialist in Clean ‘n Easy reinigingsproducten.