Transportkarren

Bent u het beu dat uw metalen transportwagen roest en houten wagens rotten? Kunststof is de beste optie voor het leveren van betrouwbare, duurzame producten voor materiaaltransport die u nooit zullen teleurstellen.

De Rubbermaid producten voor materiaaltransport zijn uiterst sterke voorwerpen die optimale prestatie’s leveren, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. De producten van Rubbermaid worden gemaakt met duurzame kunststoffen zoals HDPE, structuurschuim of versterkte kunststof. Deze zijn licht en uiterst gebruiksvriendelijk waardoor materiaaltransport eenvoudiger, comfortabeler en kostenbesparender wordt.

  • Lichte en eenvoudig te reinigen constructie.
  • Snelle en eenvoudige montage met gereedschap dat gemakkelijk verkrijgbaar is.
  • Optimale levensduur: platform uit structuurschuim roest, deukt, schilfert of splintert niet
  • Nagenoeg onderhoudsvrij.

 

Duurzaam gebouwd

Heel wat Rubbermaid producten voor materiaaltransport zijn vervaardigd uit duurzaam structuurschuim – dit levert een licht, eenvoudig te reinigen en stevig product op dat uitstekende prestatie’s levert in zelfs de meest veeleisende omstandigheden.

DuraMold™-platforms worden gemaakt uit een precies ontworpen structuurschuim en een metalen composietstructuur die lichter is dan de gangbare stalen of houten producten, zonder hierbij in te boeten aan stevigheid. Zo zorgt Rubbermaid voor een gewichstafname en een verbeterde ergonomie.
DuraMold™ kan bogen op de hoogste sterkte-gewichtratio vergeleken met platforms uit metaal, hout of harde kunststof. Dit betekent dat DuraMold™-producten 35% lichter zijn, maar toch dezelfde last kunnen vervoeren.