CLEANIL is officieel Karcher dealer voor Nederland en levert daarmee een zeer uitgebreid assortiment

Reinigingsmachines waaronder; hogedrukreinigers, stof- en waterzuigers, stoomreinigers en tapijtreinigers, schrob- en schrobzuigmachines, veeg- en veegzuigmachines, carwash-installaties en drinkwaterzuiveringsinstallaties.

In onze webshop vindt u alleen de ‘kleinere’ machines, omdat deze weinig uitleg behoeven.

Voor de grotere machines maken wij graag eerst een afspraak om de mogelijkheden te bespreken welke machine het meest bij uw doelstellingen en wensen past.

Voor onderhoud en reparatie aan uw machine bent u bij ons natuurlijk ook aan het goede adres;

Uitgebreide documentatie is beschikbaar op aanvraag.

Cleanil voor al uw benodigde Reinigingsmachines

Bij Cleanil hebben we de juiste reiningingsmachines voor iedere klus. Of het doel nou is om kleine kantoorruimtes netjes te houden, bedrijfswagens grondig te reinigen, of zelfs grotere ruimten zoals loodsen schoon en stofvrij te houden; tussen ons zeer diverse aanbod zit voor ieder bedrijf een juiste en effectieve oplossing. Onze schoonmaakmachines vallen in verschillende categorieën, en van iedere soort machine hebben wij eenvoudige, kleine én professionele, krachtige modellen.

Wij begrijpen dat iedere ruimte en ieder doel uniek is, en weer een andere machine vereist; wij kunnen hierin dan ook een adviserende rol aannemen, door bedrijfsruimten te analyseren en de perfecte machine met de klus te matchen.

Compleet assortiment Reinigingsmachines

Wij zijn een officiële dealer van Kärcher, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en krachtige reinigingsmiddelen. Tevens levert het merk ook, als grote speler in de schoonmaakindustrie, een grote bijdrage aan innovatie en de ontwikkeling van nieuwe modellen, die steeds slimmer en efficiënter worden. Denk hierbij aan eenvoudige apparaten zoals stofzuigers om bedrijfspanden netjes te houden, en slimme oplossingen als rolvegers die hoeken bereiken waar de stofzuiger niet zo makkelijk komt.

Ook machines voor diepere reiniging, zoals stoomreinigers en tapijtreinigers, kunnen wij leveren uit ons assortiment. Voor vuil dat echt in de vloer is getrokken, of voor oneven oppervlakken, leveren wij schrobmachines en zuigmachines, die met grote kracht vloeren te lijf gaan tot al het vuil uit alle hoeken en naden is verdwenen. Ook machines voor buiten het kantoor leveren wij; denk bijvoorbeeld aan hogedrukreinigers om de bedrijfswagens netjes te houden, of veegmachines om loodsen of zelfs bestraatte of betonnen buitenterreinen netjes te houden. Uiteraard leveren wij ook al het toebehoren en accessoires voor alle machines.

Reinigingsmachines verkrijgbaar bij Cleanil

Kärcher levert een enorm divers aanbod aan schoonmaakmachines, en wij vertegenwoordigen een groot deel hiervan op onze website, én wij kunnen bovendien ook grotere machines leveren. Wat wij op onze website tonen zijn machines die voor zich spreken; dit zijn de eenvoudigere, kleinere apparaten. Eenieder die behoefte heeft aan zwaar geschut, grote schoonmaakapparatuur die niet op de site te vinden is, kan met ons contact opnemen zodat wij de situatie en behoeften kunnen analyseren, om een oplossing op maat te kunnen leveren.