Cleanil voor al uw benodigde Reinigingsmiddelen

Cleanil heeft alle reinigingsproducten die u nodig hebt voor professioneel gebruik. Of het nu gaat om het schoonmaken van het interieur, de desinfectie van het sanitair of keuken; bij Cleanil is een geschikt schoonmaakmiddel te verkrijgen. Cleanil verkoopt een complete lijn van een eigen huismerk en is ook de distributeur van de producten van o.a. de merken Tana, Karcher en Chemtec Prochemko.

We hebben strippers voor een grondige reiniging van de vloer met hartgrondige vlekken en tapijtreinigers voor vloerbedekking. Voor in de keuken hebben wij vaatwasproducten en andere reinigers. Voor de linnenwas hebben we waspoeders die actief wassen op lage temperatuur. Voor vrijwel alle producten heeft Cleanil economische navulverpakkingen.

Compleet assortiment Reinigingsmiddelen

Cleanil is een groothandel voor schoonmaakmiddelen en wij hebben een compleet assortiment van allerhande type reinigers:

  • Voor vloeren hebben we verschillende soorten vloerreinigers die uw vloeren laten glanzen en tapijtreinigers die alle soorten vuil moeiteloos oplossen.
  • Het interieur maakt uw schoon met onze allesreinigers en meubelreinigers.
  • Voor al uw sanitair hebben we sanitairreinigers en desinfectiemiddelen om het sanitair schoon te maken. Vanzelfsprekend zitten er ook sprays en andere middelen in ons assortiment voor het laten glanzen van spiegels en ramen.
  • In keukens kunt u onze keukenreinigers gebruiken, net als onze ontvetters en vaatwasproducten. We hebben ook handafwasmiddel voor een perfecte handwas, net als een ontstopper voor de behandeling van afvoerleidingen.
  • We hebben ook speciale reinigingsproducten voor bijvoorbeeld zwembaden, linnen en textiel, roltrappen en nog veel meer.
  • Cleanil verkoopt ook een hele lijn van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare schoonmaakproducten.

Neem een kijkje op de website en vindt in het complete assortiment het product dat u nodig hebt.

Reinigingsmiddelen verkrijgbaar bij Cleanil

De producten die bij Cleanil zijn te verkrijgen, zijn geschikt voor uw hele interieur. We hebben speciale middelen voor de bedrijfskeuken, de ondergrond en de desinfectie van alles wat nodig is. In ons assortiment zitten vaatwasproducten, strippers voor een grondige schoonmaak, tapijtreinigers, producten om textiel te wassen en andere reinigers. Als u eenmaal een product heeft gebruikt, kunt u daarna navulverpakkingen gebruiken.