Tana Green Care Professional Linax Complete can 5L – 712655

42,92 (51,93 Incl. btw)

LINAX complete is een ultra-krachtige stripper voor vloeren met Nordic SWAN certificatie en geschikt voor elk type polymeer dispersie, en ook ideaal om LONGLIFE completete strippen. LINAX complete werkt extreem krachtig ook  bij  hardnekkige onderhoudslagen of overdreven behandelde vloeren, en kan ook worden ingezet op alkali-gevoelige vloeren. Spoelen en neutraliseren van de vloer niet noodzakelijk

Categorieën: , , , ,
  • LINAX complete is een ultra-krachtige stripper voor vloeren met Nordic SWAN certificatie en geschikt voor elk type polymeer dispersie, en ook ideaal om LONGLIFE completete strippen.
  • LINAX complete werkt extreem krachtig ook  bij  hardnekkige onderhoudslagen of overdreven behandelde vloeren, en kan ook worden ingezet op alkali-gevoelige vloeren.
  • Spoelen en neutraliseren van de vloer niet noodzakelijk, hetgeen tijd en natuurlijke grondstoffen bespaart, doch wel na opzuigen, klamvochtig nawissen.
  • LINAX complete zorgt voor meer veiligheid dankzij anti-slipeigenschappen tijdens het strippen.
  • LINAX complete respecteert biologische cycli en  neemt de verantwoordelijkheid op tegenover de toekomstige generaties.
Merk

Werner & Mertz

Verpakking

inhoud

5L

Stel een vraag