Stelen

Bij Cleanil heeft u snel een nieuwe en sterke steel gevonden. Wij hebben stelen in alle soorten en maten en van de beste kwaliteit. Onze stelen zijn sterk en licht, hebben een veilige vergrendeling, zijn ergonomisch en helpen u met het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen.

Verschillende stelen

Bezems, schrobbers en wissers zijn er in verschillende soorten en maten voor verschillende doeleinden. Het is daarom handig dat er ook stelen zijn die daarbij passen. Bij Cleanil bent u aan het juiste adres voor de juiste steel. Wij hebben, naast de "standaard" stelen ook ergonomische stelen en telescoopstelen. Hiermee reinigt u gemakkelijk moeilijk bereikbare plekken.

Onze ergonomische stelen zijn voorzien van een stevige grip, anti-slip en een zachte handgreep. Ze zijn sterk en licht en daarom ideaal voor bijvoorbeeld schilderwerk. Ook kunt u deze verlengen of verkorten door de speciale componenten handgreep.

Stelen van Cleanil

Bent u op zoek naar stelen of heeft u vragen en/of opmerkingen over onze stelen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 0485-372201 of stuur een e-mail naar info@cleanil.nl. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Cleanil, dé specialist in stelen.