Toiletpapier

Alle denkbare soorten toiletpapier, doprollen en jumborollen van vele merken zoals o.a. Vendor, EuroProducts en Metsa Tissue, Katrin en CleanLine.

Cleanil is de leverancier en schoonmaak groothandel en van alle markten thuis.

Vele soorten schoonmaakmiddelen, schoonmaakartikelen, reinigings producten en schoonmaakmaterialen zijn uit voorraad leverbaar. Voor een totaalpakket schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen gaat u dus naar de enige echte totaalleverancier; Cleanil Schoonmaakproducten.

Cleanil, Professionele leverancier van toiletpapier

Wilt u bij een professionele partij toiletpapier bestellen, dan bestelt u bij Cleanil. Want wij zijn de meest flexibele en betrouwbaarste totaalleverancier van non-wovens, hygiënepapier en schoonmaakartikelen. Ook toiletpapier bezorgen wij u op de enige juiste manier: voordelig, op tijd en de juiste merken en hoeveelheden. Bestel nu uw toiletpapier. Neem contact met ons op en u heeft het binnen slechts enkele dagen in huis.

Soorten toiletpapier

Cleanil levert alle soorten toiletpapier. Om de gehele zakelijke markt goed van dienst te zijn, beschikken wij over diverse merken, soorten en modellen. Zoals een-, dubbel- of meerzijdig toiletpapier, doprollen, bulkPack toiletpapier, traditioneel toiletpapier of jumborol. Zo heeft u genoeg keuze om een goede afweging te maken voor uw voorraad, welke past bij uw budget en bedrijf. Wilt u meer weten? Laat u dan ook eens adviseren door ons deskundige team.
Cleanil is er voor ieder bedrijf dat het belangrijk vindt om een degelijke hygiëne te verzorgen. Vele organisaties in Nederland kiezen dan ook voor Cleanil voor het op voorraad houden van hun kwalitatieve papierwaren. Want de vele schoonmaakproducten die wij leveren komen altijd op tijd, met precies de juiste merken en hoeveelheden. Of wij nu sanitairreinigers, dispensers, toiletrolhouders, handdoekautomaten of toiletpapier leveren.