Bezems en zaalvegers

Feestje gehad en moet er stevig geveegd worden? Dan bent u bij Cleanil aan het juiste adres! Wij hebben een brede selectie aan bezems en zaalvegers voor meerdere doeleinden. De bezems in ons assortiment zijn gemaakt van schillende materialen zodat er voor iedere ondergrond de juiste bezem beschikbaar is.

Verschillende bezems en zaalvegers

Door de verschillende uitvoeringen zit er altijd een bezem of zaalveger tussen welke het beste bij u past. Denk hierbij aan stadsbezems, straatbezems, hoekbezems, werkplaatsbezems, zaalvegers, kamervegers en combivegers. Al onze bezems hebben, zoals de naam het al bijna zegt, verschillende doeleinden.

De stadsbezems hebben bijvoorbeeld harde bassine haren en zijn ideaal voor het verwijderen van droog vuil op ruwe oppervlakken. Daar tegenover staan de zaalvegers met zachte haren waarmee fijne stofdeeltjes gemakkelijk kunnen worden geveegd op gladde ondergronden. Hier tussenin zitten de combivegers die een combinatie hebben van harde en zachte haren. Deze kunnen gebruikt worden voor de meeste vloeren, zowel vochtig als droog.

Bezems en zaalvegers van Cleanil

Bestel uw bezems en zaalvegers gemakkelijk online bij Cleanil. Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze bezems en zaalvegers? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 0485-372201 of stuur een e-mail naar info@cleanil.nl. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Cleanil, dé specialist in bezems en zaalvegers.