Bedrijfsinrichting

Cleanil staat bekend als een organisatie die de volledige bedrijfsinrichting van uw bedrijf kan verzorgen. En dat is niet voor niets, want of u nu uw kantoor, kleedkamer, kantine, werkzaal of werkplaats wilt inrichten of voorzien van een nieuwe, frisse uitstraling, dan denken wij graag met u mee! Van brievenbussen tot bekers en bekerhouders en van dispensers tot aan de kapstokken, handschoenen en planten aan toe: wij zorgen voor een snelle, zorgvuldige levering en nemen u tevens het onderhoud uit handen.

En wanneer u het vertrouwen in onze producten stelt, mag u er van uit gaan dat u kwalitatief hoogstaande producten in huis haalt, welke volledig zijn afgestemd op de wens en behoefte van uw bedrijf.

Compleet aanbod geschikt voor bedrijven

Wat onze klanten als enorm voordeel ervaren, is dat Cleanil een volledig assortiment aanbiedt op het gebied van bedrijfsinrichting. Zo heeft u een enkel aanspreekpunt die met u meedenkt en natuurlijk het verdere proces in gang kan zetten en verzorgen. Daarbij is Cleanil van alle markten thuis en heeft producten in het assortiment voor vrijwel iedere werkomgeving.

Wij regelen en plaatsen alle benodigdheden voor een kantoor, maar ook voor bijvoorbeeld een kantine of kleedkamer hebben wij alle materialen in huis die zorgen voor een hygiënische en professionele werkomgeving. Ditzelfde geldt voor werkplaatsen of een werkzaal, waardoor het uw werknemers aan niets zal ontbreken en u er zelf geen omkijken naar heeft.

Cleanil denkt met u mee

In onze shop vindt u alle benodigdheden voor uw bedrijfsinrichting. Een kleine greep uit het assortiment zijn handschoenen, brievenbussen, kapstokken, dispensers, planten, bekers en bekerhouders, maar ook is er nog veel meer te vinden. Cleanil heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, dus naast onze shop zijn onze klanten dan ook altijd welkom in onze showroom. Onze medewerkers voorzien onze klanten graag van een persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat uw kantoor, werkplaats of kantine volledig zal worden uitgerust met de juiste benodigdheden.