Luiwagens en schrobbers

Met onze luiwagens en schrobbers kunt u verschillende vloeren gemakkelijk boenen en schrobben. Daarnaast kunnen onze schrobbers ook gemakkelijk gebruikt worden voor het reinigen van afvoeren en greppels. Het enige wat u hierbij nog nodig heeft is water en zeep.

Veelzijdige luiwagens en schrobbers

De borstels van onze luiwagens en schrobbers hebben harde haren en zijn perfect voor het schrobben van allerlei soorten vloeren. Door de vorm van onze borstels kunnen deze ook makkelijk onder machines en apparatuur komen. Daarnaast zijn onze luiwagens en schrobbers ideaal voor het reinigen van andere ondergronden zoals bijvoorbeeld afvoeren en greppels.

Wanneer u druk zet tijdens het schrobben, wordt de oppervlakte vergroot. Hiermee versnelt u het proces en maakt u, doordat u hetzelfde oppervlakte vaker raakt, nog beter schoon.

Luiwagens en schrobbers van Cleanil

Bestel uw luiwagens en schrobbers gemakkelijk online bij Cleanil. Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze luiwagens en schrobbers? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 0485-372201 of stuur een e-mail naar info@cleanil.nl. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Cleanil, dé specialist in luiwagens en schrobbers.