Stofblikken en handvegers

Stofblikken en handvegers zijn ideaal bij het opruimen van fijne stof en kruimels. Ze zijn makkelijk te bedienen en ook gemakkelijk weer op te bergen. Bij Cleanil bent u aan het juiste adres voor stofblikken en handvegers.

Stofblikken en handvegers in diverse uitvoeringen

Stofblikken en handvegers zijn er in verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Bij Cleanil bieden wij stofblikken en handvegers aan voor verschillende doeleinden.

Handvegers en stofblikken
Onze handvegers helpen u met de snelle verwijdering van losliggend vuil. Zowel binnen als buiten te gebruiken en los te verkrijgen maar ook in combinatie met een stofblik. Daarnaast zijn er ook ruwere handvegers verkrijgbaar voor grover vuil op ruwe ondergronden.

Lange vegers en stofblikken
Onze veger/blik combinaties met een lange steel zijn breed inzetbaar in vele sectoren zoals de horeca, facilitaire dienstverlening en de detailhandel. Met onze lange vegers en stofblikken hoeft u niet te bukken en met een lichte beweging van de hand opent en sluit het blik zich volledig.

Stofblikken en handvegers van Cleanil

Uw stofblikken en handvegers bestelt u online bij Cleanil. Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze stofblikken en handvegers? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 0485-372201 of stuur een e-mail naar info@cleanil.nl. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Cleanil, dé specialist in stofblikken en handvegers.