Slim Jim afvalbakken

Bent u op zoek naar een Slim Jim afvalbak? Dan bent u bij Cleanil aan het juiste adres. Deze Rubbermaid afvalbak wordt gekenmerkt door een smalle en rechthoekige vorm, waardoor de afvalbak van Slim Jim erg prettig in gebruik is in smalle ruimtes zoals keukens en kantoren.

De Slim Jim afvalbakken zijn eenvoudig te legen en zijn tevens te bestellen zonder en met pedaal. De Slim Jim afvalbak is vervaardig door fabrikant Rubbermaid, welke sinds 1968 marktleider is in technologieën en systeemoplossingen voor diverse categorieën.

Slim Jim afvalbak kopen

Een Slim Jim afvalbak kopen doet u eenvoudig en snel bij Cleanil.nl. Wij beschikken over eigen voorraden en bezorgdienst, waardoor wij zeer snel kunnen leveren. Daarnaast kunnen wij u altijd voorzien van persoonlijk- en deskundig advies, waardoor u de perfecte Slim Jim afvalbak koopt, geheel passend bij uw wens(en).

Slim Jim Rubbermaid

Rubbermaid staat al jaren bekend als fabrikant van diverse soorten afvalbakken. De Slim Jim afvalbak heeft als grote voordeel dat het een relatief smalle afvalbak is, waardoor het een doeltreffende oplossingen is voor het verzamelen van afval in smalle ruime(n).

Heeft u vragen over het gebruik van de Slim Jim afvalbak of heeft u behoefte aan advies? Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op, dit kan via mail of telefonisch via +31 (0)485 – 372201.