Clean ‘n Easy desinfectie 5L can – 02036124

44,65 (54,03 Incl. btw)

Een formule op basis van 2,5% melkzuur en 2,5% waterstofperoxide. De ongeparfumeerde vloeistof doodt virussen, bacteriën en gisten op oppervlakken en voorwerpen binnen 1 minuut voor de toepassingen PT02 en PT04.

Het Ctgb heeft een lijst opgesteld waarin toegalaten PT2 desinfectiemiddelen met viriusclaim gebruikt mogen worden op oppervlakken tegen het coronavirus door professionele gebruikers in de zorgsector. De Clean ’n Easy desinfectie (15579N) staat op deze lijst en kan dus gebruikt worden om het coronavirus te bestrijden.

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Categorieën: , , , ,

De virucide desinfectie doodt binnen 1 minuut virussen, bacteriën en gisten. Het actieve ingrediënt is een combinatie van 2,5% waterstofperoxide en 2,5% melkzuur.

Ctgb geregistreerd 15579N, PT02, PT03 en PT04. Testresultaten op aanvraag beschikbaar.

Toegelaten voor

  • PT02 – Toepassing 1: Desinfecterende middelen voor privé-gebruik en voor de openbare gezondheidszorg, alsmede andere desinfectantia – Toegelaten gebruik: ter bestrijding van bacteriën (exclusief Mycobacteriën en bacteriesporen), gisten, schimmels en virussen op oppervlakken in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen, inclusief oppervlakken en voorwerpen in ziekenhuizen en overige instellingen voor de gezondheidszorg.
  • PT03 – Toepassing 2: PT03 – Biociden voor veterinaire hygiëne-doeleinden – Toegelaten gebruik: ter bestrijding van bacteriën (exclusief Mycobacteriën en bacteriesporen), gisten, schimmels en virussen op oppervlakken en voorwerpen in dierverblijfplaatsen en bijbehorende ruimten, inclusief transportmiddelen voor dieren.
  • PT04 – Toepassing 3: Ontsmettingsmiddelen voor gebruik in de sector voeding en diervoeders – Toegelaten gebruik: Ter bestrijding van bacteriën (exclusief Mycobacteriën en bacteriesporen), gisten, schimmels en virussen op oppervlakken en apparatuur op plaatsen waar eet- en drinkwaren worden bereid, behandeld en bewaard, exclusief melkwinningsapparatuur op de boerderij

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

 

Verpakking

Stel een vraag