Vileda Swep Classic Mopframe 50 cm – 114427

38,49 (46,57 Incl. btw)

Het Vileda Swep Classic mopframe is gemaakt van lichtgewicht kunststof en door de trapeziumvorm bereikt u elke hoek van de vloer. Het mopframe komt door zijn geringe hoogte prima onder obstakels. Het frame schuift in de pockets op de Swep moppen en blijft door het verende deel van de houder perfect op zijn plaats.

Categorieën: , , ,

Het Swep Classic vlakmopsysteem is een tijdbesparend reinigingsconcept voor alle types harde vloeren. Met de vooraf geïmpregneerde Swep Classic moppen verkrijgt u altijd een optimaal schoonmaakresultaat. De moppen zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar en de vochtigheidsgraad wordt steeds nauwkeurig aangepast aan de vervuilingsgraad. De voordelen op een rijtje: economisch in gebruik door sneller en gemakkelijker moppen, en ergonomisch door lichtgewicht materialen en geringe glijweerstand. Door de uitgekiende bevochtiging bespaart u bovendien water en chemie. De Swep Classic moppen verwijderen aantoonbaar bacteriën. Bij juist gebruik wordt het risico op kruisbesmetting sterk ingeperkt. Hierdoor is het systeem bij uitstek geschikt voor de gezondheidszorg.

Het Swep vlakmopsysteem is een tijdbesparend één-stap concept. Vooraf stofwissen is alleen nodig bij zichtbaar vuil op de vloer. De mop wordt klamvochtig gebruikt en meestal zonder reinigingsproduct.

  • Economie: Verlaagde gebruikskosten door sneller en makkelijker moppen met hoogwaardige materialen.
  • Ergonomie: Lichtgewicht materialen, moppen met een geringe glijweerstand en geperfectioneerde telescoopstelen maken het Swep systeem tot een ergonomisch hoogstaand vloerreinigingssysteem.
  • Voor Swep Single moppen is een lichtgewicht kunststof frame ontwikkeld. Trapeziumvormig zodat ook elke hoek van de vloer gemopt kan worden. Met zijn geringe hoogte komt het frame eenvoudig onder obstakels en de gladde afwerking maakt het frame goed reinigbaar.
  • De Swep mop is voorzien van pockets waar het frame in schuift. Het verende deel van de houder klemt de mop stevig vast zodat hij onder elke omstandigheid goed blijft zitten.
  • De pocketbevestiging van de mop op de houder is hygienisch, duurzaam en eenvoudig.
  • Het mopframe wordt ideaal gebruikt in combinatie met de aluminium telescoopsteel 100-180cm.
Merk

Vileda

Productserie

Verpakking

Afmeting

Stel een vraag