SCJ Solopol Classic Extra 4x2L patroon – SCU2LT

104,83 (126,84 Incl. btw)

Extra krachtige handreiniger

Solopol® Extra is een geparfumeerde handreiniger voor zeer sterke tot extreme vervuilingen, zoals olie, vet, roet, grafiet, metaalstof en smeermiddelen. De Astopon schuurkorrels (veredeld walnootschaalmeel) zorgen voor een bijzonder sterke reiningskracht, terwijl Eucornol en aloë vera de huid verzorgen en een aangenaam huidgevoel nalaten. De huidreinigingspasta bevat geen oplosmiddelen en heeft een huidvriendelijke pH-waarde. Solopol Strong huidreiniger wordt geleverd in een doos met 4 patronen à 2000 ml.

Categorieën: , ,
  • Gepatenteerde oplosmiddel-vrije formuleSpeciale, gepatenteerde formule die dezelfde resultaten biedt als handreinigers met oplosmiddelen. Geschikt voor het verwijderen van zware vervuilingen.
  • Unieke TensidenUnieke miscellaire werking door een optimale formule met tensiden die verontreinigingen binnendringen, losweken en wegspoelen. Geschikt voor een breed spectrum aan vervuilingen zolas olie, vetten, roet, smeermiddelen, watergedragen lakken en harsen. Vermindert ook de aanhechting van reeds opgelost vuil voor een nog beter resultaat.
  • Bevat het natuurlijke scrubmiddel Astopon.Astopon word uit gezuiverde walnootschalen vervaardigd, een natuurlijke bron. Het spoelt gemakkelijk weg, verhindert daarmee het verstoppen van wasbakken en afvoerbuizen.
  • EU Ecolabel CertifiedHet product is gecertificeerd met een verminderd milieueffect gedurende zijn hele levenscyclus, van de winning van de grondstoffen tot de productie, het gebruik en de verwijdering. www.ecolabel.eu
  • Bevat emolumenten Om uitdroging te helpen voorkomen, waardoor de huid glad aanvoelt na gebruik.
  • Mild conserveringsmiddelSpeciaal bereid met gebruik van een mild conserveringsmiddel om het risico van huid irritaties te reduceren.
  • Siliconen vrijHet produkt heeft geen negatieve uitwerking op oppervlakken die nog gelakt of behandeld moeten worden.
  • Compatibel met rubberproductieprocessenOnafhankelijk getest door het Duitse Instituut voor Rubbertechnologie (DIK). Aangetoond dat het geen negatief effect heeft op het vulkanisatieproces.
Verpakking

PDF PRODUCTINFO

solopol-extra-nl-PIB-1.pdf

PDF Veiligheidsbladen

Solopol-Extra-Vib.pdf

Merk

SC Johnson

Productserie

Stel een vraag