Hygeniq Oxyzen Z.1 doseerflacon 1000ml – E131001

Oorspronkelijke prijs was: €10,70.Huidige prijs is: €9,17. (11,10 Incl. btw)

OXYZEN Z.1 is een innovatief, hooggeconcentreerd, ecologisch product voor de dagelijkse en periodieke reiniging van alle waterbestendige afwasbare oppervlakken in het sanitair en interieur.

Op voorraad

Categorieën: , , , , , ,
OXYZEN Z.1 is veilig toepasbaar op alle afwasbare oppervlakken en bevat speciale bestanddelen die zorgen voor een schoon resultaat en een streepvrij droogeffect. OXYZEN Z.1 is een gecombineerd product dat reinigt, kalk bindt, ontvet en dat door de actieve zuurstof die vrijkomt biofilm bestrijdt en een hygienisch resultaat bewerksteligt.
OXYZEN Z.1 is fris geparfumeerd en mild schuimend voor universele toepassing. OXYZEN Z.1 is 100% veilig voor het milieu en bevat geen gevaarlijke componenten, is mild voor de huid en volkomen veilig voor mens en dier. Zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Toepassing:
Maak de gewenste hoeveelheid reinigingsoplossing aan in een sprayflacon of emmer. Neem het te reinigen oppervlak af met een microvezeldoek of -mop die bevochtigd is met de schone reinigingsoplossing. Bij hevige vervuiling het oppervlak eerst met een passende hoeveelheid bevochtigen, 5-10 minuten laten inwerken en met een interieurspons of borstel de vervuiling loswerken. Neem af met een uitgespoelde schone klamvochtige microvezeldoek of -mop.

Dosering:
• Spraymethode 1% = 5 ml. in 0,5 L. water
• Emmer (sop)methode 0,2% = 10 ml. in 5 L. water
• Microvezel vlakmop methode 0,2% = 10 ml. in 5 L. water
• Bij sterke vervuiling of basisreiniging kan de dosering, zonder gevaar voor residuvorming, worden verhoogd tot maximaal 3%.

PDF PRODUCTINFO

OXYZEN-Z.1-HGNQ-PIB.pdf

PDF Veiligheidsbladen

sd75710_-_OXYZEN_Z_1_NL_vs1-MSDS.pdf

Verpakking

Merk

Hygeniq

Stel een vraag