Hygeniq Diepvriesreiniger ECO E.19 Ready-To-Use 750ml – E137519

Oorspronkelijke prijs was: €14,08.Huidige prijs is: €12,07. (14,60 Incl. btw)

FREEZCLEAN E.19 is een gebruiksklare reiniger voor de reiniging van diepvriezers zonder dat deze uitgeschakeld hoeven te worden. Zeer geschikt voor (tussentijdse) reiniging van alle afwasbare oppervlakken zoals roosters, rekken, wanden, vloeren en deuren.
Speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik.

Op voorraad

Categorieën: , , ,

Eigenschappen:
Prima reinigend en sterk ontvettend vermogen. Geschikt om te gebruiken bij een temperatuur tot -25C. Zowel machinaal (vloerreinigingsmachine) als handmatig toepasbaar en geschikt voor alle alcoholbestendige afwasbare oppervlakken.
FREEZCLEAN E.19 is 100% veilig voor het milieu en bevat geen gevaarlijke componenten, is mild voor de huid en volkomen veilig voor mens en dier. Laat geen residu of waas achter.
Gebruiksinstructie:
Verwijder vooraf grove vervuiling en dikke ijslagen (vanaf 2-3 mm. laagdikte).
Handmatige reiniging: Spray of foam (verticale vlakken) een passende hoeveelheid FREEZCLEAN E.19 op het oppervlak en laat enige tijd inwerken. Borstel hevige vervuiling los met een schuurspons of borstel. Neem af met een droge microvezel werkdoek.
Dosering:
FREEZCLEAN E.19 wordt gebruikt met behulp van de speciale duurzame combispray flacon zodat er met één flacon zowel kan worden gesprayd als gefoamd.
Het product is gebruiksklaar. Bij verdunning verliest het middel aan effectiviteit en werking.

Verpakking

Merk

Hygeniq

Stel een vraag