ScratchNoMore Chairfixx 19mm met verwijderbare pin voor harde vloeren – 10-6200

1,99 (2,41 Incl. btw)

Te gebruiken onder slede stoelen met een ronde buis op een harde vloer.

* De Chairfixx bestaat uit 1 deel, en heeft geen los beschermvoetje.

Let op: We leveren u graag in één keer het juiste product. Goed meten is hierbij cruciaal. Doe dit bij voorkeur met een schuifmaat. Twijfelt u? Neem gerust contact met ons op!

Daarnaast is het belangrijk om de Chairfixx op de juiste manier onder uw stoelen te plaatsen. Lees daarom voor het plaatsen altijd de montage instructie.

Categorieën: ,
  • Te gebruiken voor stoelen met en zonder voorgeboord gat, door de eenvoudig te verwijderen pin.
  • De pin van de Chairfixx is 5/6 mm dik.
  • Uw meubel komt maximaal 10mm hoger te staan.
  • De beschermvoetjes hebben onderhoud nodig.
Chairfixx – meubelglijder voor ronde buisframe stoelen

Ben je op zoek naar een vloerglijder voor een ronde buisframe stoel? De Chairfixx is de ideale vloerglijder voor stoelen met een rond buisframe. De Chairfixx is niet geschikt als meubelglijder voor andere stoelpoten. Voor stoelen met een vierkant of rechthoekig buisframe hebben wij onze Minifixx en Multifixx. Voor stoelen met poten hebben wij verschillende andere meubelglijders om je vloer te beschermen tegen krassen.

Vloerglijders voor elke harde vloer

De Chairfixx vloerglijder is geschikt voor elk type harde vloer. Je kunt de Chairfixx onder andere gebruiken op je gietvloer, pvc vloer, of op laminaat of andere houten vloeren zoals een mooie visgraat vloer.

De beschermingsdoppen kunt u eenvoudig met een stofzuiger of borsteltje reinigen. Tevens is het mogelijk om met een natte doek de doppen schoon te maken. Het vuil kan verwijderd worden en de polen van het tapijt zullen zich weer herstellen.

De beste vloerglijder voor een stoel met rond buisframe

Onze Chairfixx vloerglijder is voorzien van drooglooptapijt. Hierdoor krijg je gegarandeerd geen krassen in je vloer omdat het vuil tussen de tapijthaartjes komt te zitten. Dit in tegenstelling tot andere vloerglijders waarbij het vuil onder de meubelglijder terecht komt en alsnog krassen achterlaat.

Beter dan vilt en teflon meubelglijders

Er zijn vloerglijders van verschillende materialen vekrijgbaar. Zo heb je bijvoorbeeld vilt voor onder je stoelpoten, waarbij de viltjes al binnen een paar maanden versleten zijn of loslaten. Een ander veelgebruikt materiaal voor meubelglijders is teflon. Teflon is een hard materiaal, een harde vloerglijder werkt helaas niet op een harde vloer. Daarom is onze Chairfixx meubelglijder de enige gegarandeerd krasvrije oplossing om je vloer te beschermen.

Te gebruiken voor

glijders rond

Verpakking

Stel een vraag