Circulaire Afvalbak BrickBin van gerecycled koffiedik GFT 65 ltr met klepdeksel bruin, groen – VB 193813

182,77 (221,15 Incl. btw)

Duurzame afvalbak van 60L, geproduceerd uit koffiedrab (15-20%) en gerecycled plastic (doppen van petflessen) om afval gescheiden in te zamelen. 100% circulair. De afvalscheidingsunit heeft een scharnierend deksel met gekleurde aluminium plaat met klepdeksel (opening Ø 20 cm). Recycling stickers om de verschillende afvalstromen duidelijk te maken worden meegeleverd. De geïntegreerde zakhoudbeugels zorgen ervoor dat de afvalzak eenvoudig te klemmen is. Optioneel is er een kunststof schroevenset beschikbaar om meerdere bakken te koppelen tot afvalscheidingsstation.

De bruine BrickBin is een duurzame afvalbak om afval gescheiden te verzamelen. Deze afvalbak is speciaal voor restafval met een inhoud van 60 liter. In deze afvalbak zit 15 tot 20% koffiedik verwerkt, waardoor deze zijn unieke bruine kleur krijgt. Werk mee aan een beter milieu door afval te scheiden in een 100% gerecyclede afvalbak. De afvalbak is ook verkrijgbaar met een ronde opening

Uitverkocht

Categorieën: , , , , ,

De Nederlandse fabrikant is gespecialiseerd in design producten van recyclebare materialen waardoor het zelfs mogelijk is om van ‘eigen’ afvalstromen customized afvalbakken te laten produceren. Vraag naar de mogelijkheden.

Gewicht 0,000 kg
Afmetingen 350 × 350 × 700 cm
Kleur

Bruin

Verpakking

Levertijd

Informeer

Stel een vraag