Filter Producten 1 resultaat
Sorteer producten
Productgroepen
Inhoud

Strippers

Wanneer uw vloer erge slijtage heeft geleden dan is het noodzakelijk om deze te strippen. Hiermee verwijdert u de oude waslagen en ook andere vervuiling. Als dit gedaan is, wordt de vloer voorzien van nieuwe polymeer waslagen.

Wilt u meer informatie over het reinigen en onderhouden van uw vloer of over de werking van strippers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Strippers voor verschillende vloeren

Strippers zijn uitermate geschikt voor de reiniging van vloeren met veel polymeeremulsies en onderhoudslagen van linoleum. Strippers zijn zeer laagschuimende reinigers en zijn evenals geschikt voor machinale reiniging van alkalibestendige materialen en oppervlakken. Bij de juiste dosering zijn strippers tevens inzetbaar als grondige reiniger voor zwaar vervuilde vloeren.

Welk vloer u ook moet reinigen of onderhouden, bij Cleanil bent u aan het juiste adres.

Bestel uw strippers bij Cleanil

Uw strippers bestelt u gemakkelijk en snel bij Cleanil. Heeft u vragen en/of opmerkingen over vloerreiniging en onderhoud? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 0485-372201 of stuur een e-mail naar info@cleanil.nl. Onze adviseurs staan voor u klaar.