Turtle Wax 53083 Power Out Odor-X Whole Car Blast- New Car 100ml – 1830915

9,10 (11,01 Incl. btw)

Turtle Wax 53083 Power Out Odor-X Whole Car Blast- New Car 100ml

De auto geurbehandelingen van Turtle Wax zijn de beste op de markt dankzij de Odor-X technologie die geurtje op een moleculair niveau verwijderen. De Whole Car Blast Nieuwe Auto geur behandeling is voor eenmalig gebruik en bereikt iedere plek in het interieur zonder residu achter te laten. De geur blijft tot wel 1 maand het interieur verfrissen. Het product zoekt en vernietigt hondengeur, huisdiergeur, stinkende stoelen, auto bekleding en andere nare geuren. Het interieur van je auto ruikt weer als nieuw, of in dit geval naar de heerlijke geur van ‘Nieuwe Auto’.

Op voorraad

Categorieën: , , ,

Verwijder met de Turtle Wax Out Odor-X Whole Car Blast alle vieze geurtjes uit de auto, camper of caravan. De exclusieve geur-x-technologie zoekt vieze geurtjes op en vernietigt deze in plaats van te maskeren. Zet de Out Odor-X Whole bus in een bekerhouder of op de vloer van uw auto, na ongeveer 15 minuten verspreidt zich een heerlijke frisse Kenitic geur voor de komende 30 dagen.

GEBRUIKSAANWIJZING:
Stap 1:
Voor het beste resultaat, maak de auto van binnen goed schoon en verwijder of maak bronnen van onaangename geurtjes schoon.

Stap 2:
Zet de ventilatie of airconditioning van de auto op maximaal en zet de lucht circulatie knop aan. Ook wel de knop met het lucht recycle icoontje er op.

Stap 3:
Zet de Whole Car blast in de beker houder of het midden armsteun of console.

Stap 4:
Druk de knop stevig in om de behandeling te starten. Verlaat de auto zorg dat ramen en deuren gesloten zijn. Het product heeft 15 minuten nodig om zijn werk te doen. Hier na zijn de nare geurtjes verdwenen.

Stap 5:
Ventileer de auto goed door ramen en of deuren even open te zetten.

Merk

Turtle Wax

Verpakking

Levertijd

1-3 werkdagen

Te gebruiken voor

luchtverfrissing

Stel een vraag