IK Multi Pro 9 lagedruk pomp 6L – 8.26.72

90,91 (110,00 Incl. btw)

Zeer geschikt voor :Ontsmettingsmiddelen, Neutrale producten, Zuren.
Beperkt geschikt: voor: Pesticiden op basis van oplosmiddelen, alcoholen, oliën, oplosmiddelen en aardoliebijproducten.

Bij twijfel verzoeken wij u om contact met ons op te nemen

Categorieën: ,

De IK Multi Pro 9 sprayer is ontworpen om het werk van de professional te vergemakkelijken, dankzij de verbeterde veiligheidskenmerken op belangrijke punten van de spuit. Maximale sterkte en geschikt voor agressieve chemicaliën. Ook bestand tegen zuren. Doorschijnende tank voor niveau-indicatie. Bruikbare capaciteit 6 liter.

De IK MULTI Pro 6 sprayer staat bekend om zijn maximale prestaties op het gebied van ergonomie, gebruiksgemak en veiligheid. Het biedt een professionele spuitoplossing om optimale resultaten te bereiken in een breed scala van sectoren zoals bouw, reiniging en desinfectie, virus-, ongedierte- en epidemische bestrijding, automotive, industrie en airconditioning (HVAC).

De IK MULTI Pro 6 is ontworpen voor maximale sterkte en veelzijdigheid met de meest agressieve chemicaliën.

De IK MULTI Pro 6-spuitmachine is ontworpen om het werk van de professional gemakkelijker te maken, dankzij verbeterde veiligheidsfuncties op belangrijke punten van de sproeier.

De afdichtingen en materialen van IK Multi Pro 9 zijn bijzonder goed bestand tegen de meeste zuren, oplosmiddelen en ontsmettingsmiddelen. Het omvat een versterkte slang van 1,5 m, een grote geïntegreerde trechter om het vullen te vergemakkelijken, een veiligheidsklep op 3 bar die onder druk kan worden gezet en direct contact met het gas voorkomt, een riem om het op een schouderband te dragen, twee sproeikoppen (verstelbare kegel en ventilator), een basis voor meer stabiliteit en voetondersteuning, kleurenkaarten om de inhoud van de tank te identificeren, een roestvrijstalen opening en sluitgreep met veiligheidsvergrendeling.

Deze sproeier is bijzonder goed bestand tegen zuren.

Verpakking

inhoud

6L

Uitvoering

Stel een vraag