AirQUEEN NANOMASK per stuk verpakt – 6598890

1,50 (1,82 Incl. btw)

Mond/neusmasker met nanotechnologie

Optimale bescherming voor jezelf en iedereen om je heen
EN149:2001 + A1:2009 FFP2 NR * ISO 13485 * CE 2163 *FDA cleared

Categorieën: , , ,

De voordelen

 • 10-16x fijner van structuur dan melt blown (FFP2 en FFP3)
 • Betere afsluiting dan FFP3, 99,62% afsluitend
 • Beter ademen door hoge luchtdoorlatendheid
 • Betere afsluiting door hoogwaardige neusbeugel
 • Zeer prettig dragende hoog-elastische oorbandjes
 • Geen condens op brillen
 • 10x herbruikbaar door sprayen met 75% ethanol

 

NANOFILTER

Druppels die vrijkomen bij het spreken hebben een doorsnede van 5 micron (0,005mm). Met een dikte van 0,6 – 1 micron is AirQueen ® Nano Mask 10 tot 16x fijner van structuur dan het meltblownfilter (10 micron) dat in het FFP2 en FFP3-mond/neusmasker wordt gebruikt, waardoor Airqueen ® Nano Mask met nanofilter pas écht veilig is, ook tegen aerosolen in de lucht.

ERGONOMISCH DESIGN

Het 3-laagsfilter is verdeelt over 3 panelen. Door dit speciaal ontworpen design is het AirQueen ® mond/neusmasker met zijn perfecte pasvorm zeer comfortabel draagbaar. Doordat het gemaakt is van superlicht nano-materiaal (4,38 gram) is het masker ongelooflijk prettig, langdurig te dragen. Dit maakt AirQueen ® mondkapje het masker met de beste luchtdoorlatendheid en hoogste filtratie-efficiëntie wat in de markt wordt aangeboden. Het AirQueen ® Nano Mask bedekt de neus tot en met de kin volledig en biedt voldoende ruimte tussen de mond, neus en masker.

HERBRUIKBAAR TOT 10 DAGEN LANG

AirQueen ® Nano Mask is per stuk, steriel verpakt en is meerdere malen te gebruiken. Daardoor is dit mondkapje het meest voordelige hoogwaardige mond/neusmasker ter wereld. In tegenstelling tot andere mondkappen als FFP2, FFP3 met een meltblownfilter (statisch), kan AirQueen ® Nano Mask (nanofilter) de gehele dag gedragen worden.

MASKER HERGEBRUIKEN:
Spray de buitenkant van het masker in met desinfectiespray op basis van 75% ethanol en laat het een uur drogen. De filtercapaciteit blijft hetzelfde voor meervoudig gebruik. We raden af om het masker langer dan 10 dagen te gebruiken. Voor medisch personeel die direct in aanraking komt met coronapatiënten raden we aan om het masker iedere dag te vervangen.

HOE DRAAG JE AIRQUEEN ® NANO MASK

 1. Was je handen 20 seconden met water en zeep.
 2. Zorg dat je alleen de buitenkant van het masker aanraakt.
 3. Vouw het masker open en maak er een kommetje van. Plaats het onder je kin en dan op je neus. Vervolgens plaats je de oorlussen achter je oren en vorm je de neusbeugel om je neus. Desgewenst kun je de oorlussen verbinden met het meegeleverd klipje.
 4. Plaats de oorlussen achter je oren en verbindt ze (indien gewenst) met het meegeleverd klipje.
 5. Plaats je vingertoppen van beide handen boven op de metalen neusklem. Schuif de vingertoppen langs beide zijden van de aluminium strip om de vorm van je neus.

MAAT

AirQueen masker wordt geleverd in 1 maat en past perfect voor iedereen.
De afmeting van het masker is 7,5 x 20,7cm (LxB).

Verpakking

Stel een vraag