Phoenix Buitenafvalbak 3×50 ltr – VB 188161

1.154,72 (1.397,21 Incl. btw)

Phoenix Buitenafvalbak 3×50 ltr. Verpakt per 1.

Uitverkocht

Categorieën: , , , , , ,

De Phoenix is een afvalbak speciaal ontworpen voor de openbare ruimte en voor het inzamelen van meerdere afvalstromen. De bak wordt opgedeeld in drie compartimenten van elk 50 liter. De compartimenten zijn in te delen naar de eisen van de openbare ruimte. Hierdoor is het mogelijk drie verschillende afvalstromen te bundelen in één afvalbak.
De Phoenix wordt geproduceerd van 100% gerecycled plastic (LLDPE). Dit gerecycled plastic is afkomstig uit de huishoudelijk plastic afvalstroom en ingenomen mini-containers. 100% circulair. De paal en bevestigingsmaterialen zijn gemaakt van verzinkt staal.
De afgeronde kap van de Phoenix voorkomt inregenen en het plaatsen van voorwerpen op de bovenkant van de afvalbak. De Phoenix is zeer onderhoudsvriendelijk doordat de afvalbak bijna geen naden bevat, waardoor vuil zich niet kan ophopen. De compartimenten zijn eenvoudig te legen doormiddel van een driekantsleutel. De hoge dichtheid van de LLDPE-structuur is bewezen effectief tegen het aanbrengen van graffiti op de bak. Dit in combinatie met een ribbelstructuur zorgt ervoor dat posters en stickers makkelijk verwijdert kunnen worden.
De afvalbak is op aanvraag verkrijgbaar in andere kleurstellingen. Daarnaast zijn er diverse opties mogelijk zoals verlichting of volmeldsysteem. Neem hier contact over op met onze binnendienst.

Gewicht 0,000 kg
Afmetingen 1140 cm
Kleur

Antraciet

Verpakking

Levertijd

Informeer

Stel een vraag